Biz Veliler Olarak Öğrencilerimizin Okul Giriş ve Çıkışlarında Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Değerli velilerimiz,

Herşeyin başında çocuklarımızın güvenliğinin geldiğini unutmayınız. Okul giriş çıkışlarında hiç bir velimizin kendi çocuğu dışında başka bir çocukla bir temasının olmamasına mümkün olduğunca dikkat etmeliyiz.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı başladı. Kayıtlı öğrenci sayımızın yoğunluğu gereği, okulumuzda oluşabilecek kalabalığı azaltmak için bazı önlemler aldık.

1. ve 3.Sınıf öğrencilerimiz okula giriş ve çıkışlarda cami tarafındaki arka giriş kapısını,

2. ve 4.Sınıf öğrencilerimiz ise A101 tarafındaki ana giriş kapısını kullanacaklardır.

Sabahçı öğrencilerimizin çıkış saati 12:30 olup, 4. sınıflar ana kapıdan, 3.sınıf öğrencilerimiz cami tarafındaki kapıdan çıkış yapacaklardır.

Öğlen grubu öğrencilerimizin okula 13.00'dan önce kesinlikle gelmemeleri, kapı önlerinde yoğunluk oluşturmamalarını rica ediyoruz. (Sizin için okulumuzu temizliyoruz)

Öğlenci 2. Sınıflar A101 Tarafındaki Kapıdan Direkt Sınıflarına Çıkacaklardır.

Öğlenci 1. Sınıflar İse Okula Tam Adapte Olana Kadar Cami Tarafındaki Kapıdan Giriş Yapıp Tören Alanında Sıra Oluşturacaklar Uyum Haftasında Yapıldığı  Gibi Öğretmenleri İle Birlikte Sıra İle Sınıflarına Çıkacaklardır.

AKŞAM 1. SINIFLAR 17:45 te arka bahçede bekleme noktalarında sıra olup velilerini bekleyecektir. Öğrenciler öğretmenler tarafında velilerine teslim edilmeye başlanacaktır.

AKŞAM 2. SINIFLAR 17:50 de arka bahçede bekleme noktalarında sıra olup velilerini bekleyecektir. Öğrenciler öğretmenler tarafında velilerine teslim edilmeye başlanacaktır11-09-2023.

Resmi işlemlerini yapmak üzere okulumuza gelen velilerimize sabah 09.00-11.00, öğlen 14.00-16.00 arası  hizmet verilecektir

Anlayışınız ve desteğiniz için teşekkürler.

Yayın: 11.09.2023 - Güncelleme: 11.09.2023 15:00 - Görüntülenme: 217