E-Okul Öğrenci Bilgi Formu

Lütfen haberin devamındaki bağlantıya tıklayarak Öğrenci Bilgi Formunu indiriniz.

E-Okul öğrenci bilgi formu, öğrencilere dair çeşitli bilgileri öğrenebileceğiniz, E-Okul sisteminden istediğiniz zaman elde edebileceğiniz formdur. Bu bilgi formu içerisinde, öğrenciye ait öğretmenler tarafından girilmiş olan neredeyse bütün bilgilere ulaşma imkanınız vardır. E-Okul sistemi içerisinde, öğrencilere ait sınav notları, başarı durumları, karne notları, devamsızlık bilgileri gibi girdiler dışında, öğretmenlerin öğrenciler hakkındaki gözlemlerine ve değerlendirmelerine de ulaşabilirsiniz.

Tüm bu bilgiler, internet teknolojisinin Milli Eğitim Bakanlığı sistemlerinde kullanılmaya başladığından beri, internet üzerinde E-Okul sisteminde depolanmaktadır. 2007 yılından beri hizmet vermekte olan E-Okul sistemi içerisinde E-Okul öğrenci bilgi formu alabilmek mümkündür. E-Okul veli bilgilendirme sistemi kullanılarak ulaşabileceğiniz bu bilgi formalarını almak aslında oldukça kolaydır.

FORMU İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yayın: 14.09.2017 - Güncelleme: 22.04.2024 17:37 - Görüntülenme: 1617