Etiket Sonuçları: 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Okulumuzda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104. yılını coşkuyla kutladık! Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizle birlikte, birbirinden renkli etkinliklerle dolu bir gün geçirdik. Şiirlerin ve halk oyunlarının geleneksel dokusunu modern dans gösterileriyle harmanladık. Öğretmenlerimizin rehberliğinde Öğrencilerimiz yetenekleri ve enerjileriyle dolu muhteşem bir gösteri sundular.  Bu özel günde, Türkiye'nin geleceği olan çocuklarımızın mutluluğunu ve umutlarını paylaşmak bizim için çok değerli. Nice 23 Nisan'lara! 23 Nisan Kutlu Olsun

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları Kapsamında Sınıf Panolarımızı Süsledik

Okulumuz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında öğrencilerin katılımıyla renkli etkinlikler düzenliyor. Bu yıl da öğrencilerimiz, bayramın coşkusunu sınıf panolarına yansıtarak kutlamalara katkı sağladı.

Sınıf öğretmenleri rehberliğinde, öğrencilerimiz 23 Nisan ruhunu yansıtan görsellerle dolu panolar hazırladı. Türk bayrakları, Atatürk'ün resimleri ve çeşitli sembollerle süslenen panolar, okulumuzun koridorlarını renklendirdi.

Öğrencilerimiz, panolarını hazırlarken bayramın anlamını ve önemini daha iyi kavradı. Birlik, beraberlik ve özgürlük kavramlarını işleyen çalışmalarıyla, 23 Nisan ruhunu okulda yaşattılar.

Okul Müdürü Alper TUNCAY, öğretmen ve öğrencilerimizin özverili çalışmalarından dolayı memnuniyetini dile getirerek, "Öğrencilerimizin, öğretmenleri ile birlikte hazırladığı panolar, 23 Nisan'ın coşkusunu ve önemini en güzel şekilde yansıtıyor. Bu etkinlikler, öğrencilerimizin milli ve manevi değerlerimize sahip çıkmasını sağlıyor" şeklinde konuştu.

Sınıf panoları, öğrenciler arasında dayanışma ve iş birliğini güçlendirirken, okulda 23 Nisan ruhunu herkese hissettiriyor.

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN!‬

‪Cumhuriyetimizin ve milletimizin bekası  için;‬ ‪Fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesilleri yetiştirmeye devam edeceğiz.‬ ‪

Yorulmadan, usanmadan, kararlılıkla…‬   ‪

TBMM’nin açılış yıldönümünde, bu günü çocuklara armağan eden Mustafa Kemal Atatürk'ü minnet ve rahmetle anıyoruz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında sınıflarımızın hazırlamış olduğu gösterileri sergiledik.

Programın hazırlanmasında ve sunumunda görev alan başta idarecilerimiz, komisyonda görevli öğretmenlerimiz, sahne alan sevgili öğrencilerimiz ve teknik olarak destek veren velilerimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği heyecanına öğrencilerimiz ile birlikte dahil olduk.

Başakşehir Millet Bahçesi’nde düzenlenen programda sahne gösterileri, TRT stantlarında eğitici öğretici içerikler, sportif faaliyetler ve çocuklar için daha pek çok sürprizlerin yer aldığı kutlamalar coşku içinde yapıldı.

TRT, 1979’dan bu yana tüm dünyadan çocuklarla 23 Nisan’ı “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği” ile kutluyor.

Şenlik bu yıl deprem felaketi nedeniyle “Dünya Çocukları Türkiye İçin Tek Yürek” mottosuyla gerçekleşti.

Başakşehir Millet Bahçesi’ndeki “45. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği” çocukların çok sevdiği kahramanlar ve birbirinden eğlenceli programlarla gün boyu devam etti.

Müdür Yardımcımız Narin REHBER ve Buket KOCATAŞ öğretmenimizin eşilk ettiği öğrencilerimiz kutlamalara coşku içinde eşlik ettiler.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında sınıf panolarımızı süsledik.

Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutlamak için her sene olduğu gibi yine bu sene de büyük bir coşku ve heyecanla bekliyoruz.

Günün anlam ve önemine dikkat çekerek panolarını süsleyen öğrencilerimize,öğretmenlerimize teşekkür ederiz.