Etiket Sonuçları: e-Twinning Projesi

May

Değerlerimiz ile Değerliyiz projesi kapsamında oluşturduğumuz pano çalışmaları.

Öğretmen: Hatice GÜMÜŞ

May

Değerlerimiz ile Değerliyiz e twinning projesi kapsamında adalet değeri hikaye oluşturma etkinliğimiz.

Sınıf:3-H

Öğretmen: Buket KOCATAŞ

May

Değerlerimiz ile Değerliyiz e twinning projesi kapsamında yapılan pano çalışmalarımız.

Sınıf:3-H

Öğretmen:Buket KOCATAŞ

May

E twinning Değerlerimiz ile Değerliyiz projesi kapsamında 3-L sınıfı öğrencileri ile Hatice GÜMÜŞ rehberliğinde Vatanseverlik değeri ortak puzzle oyunu.

May

E-twinning - Değerlerimiz ile Değerliyiz projesi E-Safety oyunu.

Öğretmen: Hatice GÜMÜŞ

May

E Twinning- Değerlerimiz ile Değerliyiz projesi Vatanseverlik Değeri Bayrak etkinliği.

Öğretmen:Hatice GÜMÜŞ

May

E-twinning-Değerlerimiz ile Değerliyiz projesi kapsamında 3-L Sınıfı öğrencilerimizin Hatice GÜMÜŞ rehberliğinde VATANSEVERLİK değeri Kodlama çalışmaları.

May

Değerlerimiz ile Değerliyiz e twinning projesi kapsamında web 2 araçları ile Buket KOCATAŞ rehberliğinde 3-H sınıfı öğrencilerimiz ile  e-Safety oyunları etkinliğimiz.

May

Değerlerimiz ile Değerliyiz e twinning projesi kapsamında 3-H Sınıfı öğrencilerimiz ile vatanseverlik değeri web  2 araçları ile puzzle etkinliği.

Öğretmen:Buket KOCATAŞ

May

Değerlerimiz ile Değerliyiz e twinning projesi kapsamında 3-H Sınıfı öğrencilerimiz ile Buket KOCATAŞ rehberliğinde, vatanseverlik değeri bayrak etkinliği.

May

Değerlerimiz ile Değerliyiz e-twinning projesi kapsamında 3-H sınıfı öğrwncilerimizin, Buket KOCATAŞ rehberliğinde yaptığı vatanseverlik değeri kodlama etkinliği.

Protect The Nature Save The Future; bir e-Twinning projesi ve projede 4 farklı ülke yer alıyor.

İspanya,Portekiz,Hırvatistan ve Türkiye ortaklı Projemiz doğayı koruma bilinci kazandırmayı ve temel problemlere dikkat çekmeyi amaçlıyor.

Proje kapsamında 3-E Sınıfı öğrencilerimiz Esra BORAL rehberliğinde adım adım çalışmalar yapıyor ve bu çalışmaları e-twinning panolarında sergiliyorlar.

Kas

Okulumuz anasınıfı öğretmenlerinden Hülya KAYA , 'UZAK  ŞEHRİN HAYVANLARI' adlı  E-Twinning projesine  başlamıştır.

Projemiz ülkemizde doğal yaşam alanı bulamayan hayvanların  araştırılmasına yöneliktir.

Okul öncesi öğrencilerin aktif katılımlarıyla farklı ülkelerde yaşayan hayvanlar belirlenip , hakkında araştırma yapılmasına ve onları yakından tanımalarına imkan sağlayacaktır.

Çalışmalarında öğretmenimiz ve öğrencilerine başarılar dileriz.