Hayrat Vakfı'nın "Aydınlık Yarınlara" Kitap Okuma Yarışması İstanbul İlinde Dereceye Giren Öğrencilere Hediyeleri Takdim Edildi

Hayrat Vakfı'nın düzenlediği "Aydınlık Yarınlara" adlı kitap okuma yarışması İstanbul ilinde büyük bir heyecanla sonuçlandı. Yarışmanın İstanbul ilinde dereceye giren öğrencilerine hediyeleri, Hayrat Vakfı Esenyurt Temsilcisi Hüseyin ALTUNAL tarafından okullarında takdim edildi.

Dereceye giren öğrencilerin isimleri ise şöyle oldu: Naza ÖZER, Berkay Mustafa KOCATAŞ, Luaı ALSAMAİ ve Öykü Cemre ERKEN. Bu başarılı öğrenciler, "Abdullah'ın Not Defteri" adlı kitabı okuyarak yarışmaya katıldılar ve Türkiye çapında düzenlenen bu prestijli yarışmada önemli bir başarı elde ettiler.

Kitap okumanın önemi ve değeri, bu yarışma vesilesiyle bir kez daha vurgulandı. Kitaplar, gençlerin hayatlarında önemli bir rol oynayarak onları bilgiye ve kültüre yönlendiriyor. Bu yarışmanın amacı, gençlerimizin kitap okuma alışkanlığını teşvik etmek ve onları değerli eserlerle buluşturarak okuma tutkularını geliştirmektir. Aynı zamanda, maneviyat öğeleriyle zenginleştirilen bu etkinlik, öğrencilerin ruhsal gelişimine de katkı sağlamaktadır.

Okul olarak, öğrencilerimizin bu başarısından büyük gurur duyuyor ve kitap okuma alışkanlığının önemini vurgulamaya devam ediyoruz. Kültürel birikimimizi ve düşünsel kapasitemizi artırmak için kitapların gücünden faydalanmanın yanı sıra, manevi değerlerimizi de beslemek adına bu tür etkinliklere önem veriyoruz.

Bu tür etkinliklerin devamının gelmesini ve gençlerimizin daha fazla kitapla buluşmasını temenni ediyoruz. Hayrat Vakfı'na ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor, gençlerimizi kitapla buluşturan bu değerli organizasyonlara destek olmaya devam edeceğimizi belirtmek istiyoruz.

22-02-202422-02-202422-02-202422-02-202422-02-202422-02-2024

Yayın: 22.02.2024 - Güncelleme: 22.02.2024 15:37 - Görüntülenme: 110