İstanbul İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2024-2028 Stratejik Plan Hazırlık Çalışmaları Dış Paydaş Anketi

Sayın Velimiz,

Bu anket, İstanbul İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2024-2028 Stratejik Plan hazırlık çalışmaları çerçevesinde velilerimizin Müdürlüğümüz ve muhatap olduğunuz okul/kurum faaliyetlerine ilişkin görüş ve önerilerinin alınması amacıyla geliştirilmiştir.

Dış Paydaş Anketi çalışması ile elde edilecek veriler İstanbul İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2024-2028 Stratejik Planı hazırlık çalışmalarında kullanılacak olup kişisel bilgilerinizle ilgili herhangi bir veri toplanmayacaktır.

Bu çalışmanın başarıya ulaşması öncelikle ankette yer alan ifadelere katılımınızı belirtirken göstereceğiniz dikkat ve özene bağlıdır.

Tüm soruların cevaplandırılması ve katılımın en üst düzeyde sağlanabilmesi önem taşımaktadır.

Katkılarınız için teşekkür ederiz.

ALTTAKİ LİNKE TIKLADIKTAN SONRA AŞAĞIDAKİ GÖRSELİN OLDUĞU ANKET KUTUCUĞUNA TIKLANMASI GEREKMEKTEDİR.

30-03-2023

ANKETE KATILMAK İÇİN TIKLAYINIZ