Necip Fazıl Kısakürek Mahallesi Muhtarına Ziyaret

Okul Müdürümüz Alper TUNCAY ve Müdür Yardımcılarımız, Yeniden Seçilen Muhtar Tufan DUMAN'ı Ziyaret Etti

Bugün, okulumuzun müdürü Alper TUNCAY ve müdür yardımcılarımız, Necip Fazıl Kısakürek Mahallesi Muhtarı Tufan DUMAN'ın yeniden seçilmesi dolayısıyla ziyaret gerçekleştirdi. Bu ziyaret, mahalle ve okul arasındaki iş birliğini güçlendirmeyi amaçlamaktadır.

Müdürümüz Alper TUNCAY, muhtarlarının yeniden seçilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, mahalledeki iş birliğinin önemine vurgu yaptı. Ziyaret sırasında, mahalledeki güvenlik ve eğitim konularında iş birliği yapma niyetini de belirtti.

Muhtar DUMAN da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, okul idaresine teşekkür etti. DUMAN, "Mahalle ve okul arasındaki iş birliğinin güçlenmesi için elimizden geleni yapacağız. Yeniden seçilmemiz, mahallemizdeki hizmetleri daha da ileriye taşıma konusundaki kararlılığımızı gösteriyor" şeklinde konuştu.

18-04-202418-04-202418-04-202418-04-202418-04-2024

Yayın: 18.04.2024 - Güncelleme: 18.04.2024 19:11 - Görüntülenme: 69