Öğretmen Veli Görüşme Saatlerimiz

Sayın Velilerimiz,

Prof.Dr.Ömer Dinçer İlkokulu olarak, öğrencilerimizin akademik başarılarını ve gelişimlerini yakından takip etmek, onların eğitim yolculuğunda destek olmak amacıyla düzenlediğimiz Öğretmen-Veli Görüşme Saatleri önemli bir adımdır. Bu görüşmeler, velilerimizle öğretmenlerimizin bir araya gelerek öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimlerini değerlendirmelerine, karşılıklı fikir alışverişinde bulunmalarına ve işbirliği içinde hareket etmelerine olanak tanır.

Öğretmen-Veli Görüşme Saatleri, okulumuzun eğitim-öğretim döneminde düzenli olarak gerçekleştirilir ve öğrencilerin başarılarını artırmak, güçlü yönlerini vurgulamak ve zayıf alanları ele almak için önemli bir fırsattır. Bu görüşmelerde, öğrencilerin akademik performansı, derse olan ilgileri, sosyal davranışları ve kişisel gelişimleri gibi konular hakkında detaylı bilgi alabilir, sorularınızı ve endişelerinizi paylaşabilirsiniz.

Öğretmenlerimiz ve velilerimiz arasındaki işbirliği ve iletişim çok değerlidir. Bu görüşme saatlerinde, siz değerli velilerimizin görüşlerini ve önerilerini almak, birlikte daha sağlam bir eğitim ortamı oluşturmak için büyük bir fırsat sunar.

Öğretmen-Veli Görüşme Saatleri, aşağıdaki bağlantıda yayınlanmıştır. Lütfen bu tarihleri takip edin ve katılımınızı sağlayarak öğrencilerimizin daha iyi bir eğitim almasına katkıda bulunun.

Siz değerli velilerimizin desteği ve katılımıyla, öğrencilerimizin başarılı bir eğitim yolculuğu geçirmesini sağlamak için birlikte çalışmayı dört gözle bekliyoruz.

Saygılarımla,

Alper TUNCAY / Müdür