OKULUMUZ 3.SINIF ÖĞRENCİLERİNE SPORTİF YETENEK TARAMASI YAPILACAKTIR.

2022-2023 grubu (3.Sınıf öğrencileri) 1 milyon 237 Bin 897 öğrencinin Genel Tarama ve Test Ölçümleri 6 Mart 2023 tarihi itibarıyla başlatılmıştır.

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda öğrenim gören tüm öğrenciler Genel Tarama Test ve Ölçümlere Katılabilmektedir.

Okulumuz 3.Sınıf öğrencilerine yönelik olarak yapılacak tarama testi Nisan-Haziran arasında yapılacaktır.

Okulumuzun hangi tarihte tarama olacağı belirlendikten sonra tekrar duyurusunu yapacağız.

Veli izin formlarını sınıf öğretmeninizden isteyiniz.

2022-2023 grubu Genel Tarama Test ve Ölçümleri hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını okuyunuz.

Genel Taramalara Katılım İçin “Yetenek Tarama Randevu”

Genel Taramalara katılımı okullarımız kanalıyla sahada devam ederken sisteme yeni eklenen Yetenek Tarama Randevu modülümüz ile velilerimiz, velayeti altındaki çocuklarını taramalara; spor.gsb.gov.tr/edevletbasvuru sayfasından veya turkiye.gov.tr sayfasından “Spor Bilgi Sistemi” uygulamasına tıklayarak; “Sportif Yetenek Taraması” menüsü altındaki “Yetenek Tarama Randevu” sekmesinden “Yetenek Tarama Başvuru İşlemlerini” gerçekleştirerek de kayıt edebileceklerdir.

Velilerimize yönelik tanıtım broşürü için tıklayınız.

Yetenek taraması hakkında bilgi veren tanıtım videsounu izlemek için buraya tıklayınız.

Yayın: 23.03.2023 - Güncelleme: 24.03.2023 09:40 - Görüntülenme: 487