T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / ESENYURT - PROF.DR. ÖMER DİNÇER İLKOKULU

Alper TUNCAY - OKUL MÜDÜRÜ

         Okul müdürümüz Alper TUNCAY, 30 Mayıs 1976 Yılında Gümüşhane merkez Gökdere Köyü’nde dünyaya gelmiş öğretmen bir ailenin üçüncü çocuğudur. İlkokul öğrenimini Gümüşhane Merkez Yatılı İlköğretim Bölge Okulu’nda tamamlamıştır. 1987 yılında İstanbul’da Bağcılar lisesinde ortaokul ve lise öğrenimine başlamış ve başarı ile mezun olmuştur.

          1996-2000 yılları arasında lisans öğrenimini Trakya Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesinde tamamlamıştır. Ardından Niğde Üniversitesi (Şehit Ömer Halis Demir Üniversitesi)  Eğitim Fakültesinde sınıf öğretmenliği pedegojik formasyon eğitimi almıştır.  2002 yılında kadrolu sınıf öğretmeni olarak Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde eğitim ordumuza katılmıştır. İstanbul Bağcılar İnönü İlköğretim okulu, Bağcılar Hasan Kağnıcı İlköğretim okulu, Avcılar Gümüşpala İlköğretim Okullarında 2008 yılına kadar öğretmenlik yapan okul müdürümüz. 2008-2015 yılları arasında Esenyurt Yenikent İlkokulu’nda müdür yardımcılığı yapmıştır.

            2012-2014 yılları arasında Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında Yüksek Lisans öğrenimini tamamlayan okul müdürümüz. Evli, Göksun ve Gökalp isimli iki çocuk babasıdır. En son 2015-2017 yılları arasında Beylikdüzü Gürpınar Azime Yılmaz İlkokulu’nda öğretmen iken yapılan okul yöneticiliği sınavları sonucu okulumuza 14 Eylül 2017  tarihinde okul müdürü olarak atanmıştır.  

2014 Yılından günümüze kadar Toplam Kalite Yönetimi üzerine bilimsel çalışmalar yapan okul müdürümüzün ulusal ve uluslararası hakemli dergilerde yayınlanmış  makaleleri bulunmaktadır.