Hakan BAHAR - MÜDÜR YARDIMCISI

Okul Müdür Yardımcımız Hakan BAHAR, 17 Mayıs 1985 Yılında Kırlareli ili Lüleburgaz  ilçesinde doğmuş ve ilkokul öğrenimini ailesinin memuriyeti nedeniyle sırasıyla; Çanakkale ili Gökçeada ilçesi, Kastamonu ve Tekirdağ’da tamamlamıştır. Ortaöğrenimini; Tekirdağ Anadolu İmam Hatip Ortaokulu ve Namık Kemal Anadolu Lisesi’nde tamamlayarak 2002 yılında mezun olmuştur.

2003-2007 yılları arasında lisans öğrenimini Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Ana Bilim Dalında tamamlamıştır. 2007 yılında kadrolu sınıf öğretmeni olarak Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde İstanbul Esenyurt İbrahim Özaydın İlköğretim Okulu’na atanmış ve 2007-2015 yılları arasında bu okulda öğretmenlik yapmıştır.

2012-2014 yılları arasında  Gazikent Üniversitesi (H.Kalyoncu Üni.) Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında Yüksek Lisans öğrenimini tamamlayıp 2015 yılında Esenyurt Yunus Emre İlkokulu’na Müdür Yardımcısı olarak görevlendirilmiştir. 2016 Yılında il içi atama ile Prof.Dr. Ömer Dinçer İlkokulu’nda öğretmen olarak göreve başlayıp, 13.10.2017 tarihinde Prof.Dr.Ömer Dinçer İlkokulu Müdür Yardımcısı olarak görevlendirilmiştir. Evli ve 2 çocuk sahibi olan Hakan BAHAR, aslen Tekirdağlıdır.