Etiket Sonuçları: fiziksel etkinlik oyunları

Mrt

Okulumuz öğrencilerinden oluşan Fiziksel Etkinlikler takımımız, Esenyurt İlçesi Fiziksel Etkinlikler Turnuvasında 1.Sınıf ve 3.Sınıf kategorilerinde ilçe 1.olarak bölge finallerine katılmaya hak kazanmıştır.

18-19 Mart tarihlerinde Küçükçekmece'de yapılan bölge finallerinde ilçemiz Esenyurt'u başarıyla temsil eden öğrencilerimizi, ve onları çalıştıran antrenörlerimiz Muhammed Ali YASAK ve Fehim BİLGİN'i tebrik ediyoruz.

Spor işlerinden sorumlu Müdür Yardımcımız Hakan BAHAR'a ve bize her konuda destek veren Müdürümüz Alper TUNCAY'a teşekkür ediyoruz.

Okulumuz Öğrencileri Fiziksel Etkinlik Oyunlarında Büyük Başarı Gösterdi

Esenyurt ilçesinde düzenlenen ilkokullar arası fiziksel etkinlik oyunlarında okulumuz öğrencileri muhteşem bir başarı elde etti. Tüm sınıflarımız, kategorilerinde dereceye girerek büyük bir gurur yaşadı.

1.sınıf düzeyinde ilçe birincisi,

2.sınıf düzeyinde ilçe birincisi,

3.sınıf düzeyinde ilçe birincisi ve

4.sınıf düzeyinde ilçe ikincisi olarak başarılarıyla öne çıktılar.

Bu olağanüstü başarıda emeği geçen antrenörlerimiz Muhammed Ali Yasak ve Fehim Bilgin'e, spordan sorumlu Müdür Yardımcımız Hakan Bahar'a ve her konuda olduğu sporda da bizleri destekleyen değerli okul müdürümüz Alper Tuncay'a şükranlarımızı sunuyoruz.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, sporun önemini vurgulayarak bu sportif faaliyetlerin okulumuz için ne kadar değerli olduğunu belirtmekten gurur duyuyoruz. Öğrencilerimizin gösterdiği performans, bizlere büyük bir motivasyon kaynağı olmuştur.

Bu başarı, okulumuzun sportif faaliyetlerdeki başarısını göstermenin yanı sıra, öğrencilerimize spor yapmanın ve rekabet etmenin önemini de bir kez daha hatırlatmıştır. Okulumuz olarak sporu ve sağlıklı yaşamı desteklemeye devam edeceğiz.