"4. Türk Dünyası Bilim ve Kültür Şenliği"

Ankara ili Çankaya ilçesinde faaliyette bulunan Türk Dünyası Çocuk Vakfının; 15 Ekim - 15 Aralık 2019 tarihleri arasında, Türkiye geneli resmî/özel tüm ilkokul 4, ortaokul 5, 6 ve 7. sınıf öğrencilerine yönelik, "4. Türk Dünyası Bilim ve Kültür Şenliği" düzenleme talebi, ilgili Genel Müdürlüklerden alınan görüş yazılarına istinaden  izin verildiği, söz konusu etkinlik tarihlerinde değişiklik yapıldığı ve son başvuru tarihinin 31 Ocak 2020, final tarihinin de 5-7 Mart 2020 tarih aralığında olacağı bildirilmiştir.

Şenliğe katılmak isteyenlerin belirtilen son tarihe kadar  Türk Dünyası Çocuk Vakfına müracat etmesi gerekmektedir.

Türk Dünyası Çocuk Vakfı ile ilgili bilgilere ulşamak için : http://en.tdcocuk.org/ adresini tıklayınız.

Yayın: 26.12.2019 - Güncelleme: 26.12.2019 14:26 - Görüntülenme: 195