Kültürlerin Buluşma Noktası Türkiye Resim Yarışması

İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığının 16 Mart - 14 Nisan 2020 tarihleri arasında Türkiye geneli resmi/özel tüm ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik,  "Kültürlerin Buluşma Noktası Türkiye" konulu resim yarışması düzenleneceğine ilişkin ilgi yazı yayınlanmıştır.

Duyurusuna http://ogm.meb.gov.tr/www/yarisma/kategori/19 linkinden ulaşılabilecek olan söz konusu etkinliğin; Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, Millî Eğitim Temel Kanunu ile Türk Millî Eğitiminin genel amaçlarına uygun olarak, yürürlükte olan tüm düzenlemelerde belirtilen hüküm, esas ve amaçlara aykırılık teşkil etmeyecek şekilde, denetimleri Müdürlüğünüz tarafından gerçekleştirilmek üzere, eğitim öğretim aksatılmadan ve gönüllülük esasına göre yapılacaktır.

Yayın: 12.03.2020 - Güncelleme: 12.03.2020 18:53 - Görüntülenme: 206