OKULUMUZ NE ZAMAN BAŞLIYOR? UYUM EĞİTİMİ SAATLERİMİZ NEDİR?

Milli Eğitim Bakanlığınca öğrencilerin okul kaygılarını gidermek ve onlara okul ortamını sevdirmek, öğrenme ortamını, öğretmenlerini ve arkadaşlarını tanımalarına yardımcı olmak için "Okullarda Uyum Haftası" düzenleniyor. Bu yıl da geçtiğimiz yıllar da olduğu gibi uyum haftası kapsamında 1. SINIFLAR VE ANASINIFLARIMIZ yeni eğitim döneminden 1 hafta önce okula başlayacak.

1. SINIFLAR NE ZAMAN OKULA BAŞLAYACAK?

Milli Eğitim Bakanımız Mahmut ÖZER, 6 Eylül'de tam zamanlı olarak yüz yüze eğitime başlanacağını, 1-3 Eylül günlerinde ise okul öncesi ve ilkokul birinci sınıf öğrencileri için uyum eğitimleri yapılacağını duyurdu.

BUNA GÖRE OKULUMUZ ÖĞLENCİ ANASINIFLARI VE TÜM 1. SINIFLAR 1 EYLÜL ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 13:00 TE OKULDA OLACAKLARDIR.

ANASINIFI SABAHÇI SINIFLARIMIZ İSE SABAH SAAT 09:00 DA OKULDA OLACAKLARDIR.

Yayın: 30.08.2021 - Güncelleme: 30.08.2021 17:52 - Görüntülenme: 274