PİKTES RESİM YARIŞMASI

"Avrupa Birliği finansman desteği ile Bakanlığımızca yürütülen Suriyeli Çocukların Türk Eğitim Sistemine Entegrasyonunun Desteklenmesi Projesi (PIKTES) kapsamında yabancı uyruklu öğrencilerin sosyal uyumlarını artırarak toplumla entegrasyonuna katkı sağlamak ve Türk öğrenciler ile geçici koruma  altındaki yabancı uyruklu öğrencilerin kaynaşması için "Umudum Öğretmenim" adlı 24 Kasım Öğretmenler Günü konulu Bakanlığımıza bağlı resmî okullarda eğitim gören ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri arasında olmak üzere üç ayrı kategoride Resim Yarışması düzenlenecektir.

Şartnameye ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

1. YARIŞMANIN ADI:

"24 Kasım Öğretmenler Günü PIKTES Resim Yarışması"

2. KONUSU:

PIKTES'in yürütüldüğü 26 proje ilinde Bakanlığımıza bağlı resmi ilkokul, ortaokul ve lisede kayıtlı olan yabancı uyruklu ve Türk öğrencilerin katılacağı öğretmen sevgisinin, öğretmenin toplumdaki yerinin, rolünün, öneminin ve değerinin anlaşılmasına yönelik üç ayrı kategoride (ilkokul, ortaokul, lise) Resim Yarışmasının düzenlenmesi.

3. İÇERİK:

Yarışmaya katılacak eserler "Öğretmenler Günü" konulu olup, öğretmen sevgisini ifade etmelidir.

4. TÜRÜ:

Resim Yarışması

5. SÜRESİ:

Duyuru Tarihi : 12 Ekim 2021

Eserlerin Son Teslim Tarihi : 4 Kasım 2021

Yarışma Sonuçları İlan Tarihi : 22 Kasım 2021

6. İLLER:

PIKTES faaliyetlerinin yürütüldüğü 26 proje ili: Adana, Adıyaman, Ankara, Antalya, Batman, Bursa, Çorum, Diyarbakır, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kilis, Kocaeli, Konya, Malatya, Mardin, Mersin, Osmaniye, Samsun, Sakarya, Şanlıurfa, Yalova

Yayın: 18.10.2021 - Güncelleme: 18.10.2021 13:01 - Görüntülenme: 522