Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100.Yılı etkinlikleri kapsamında sınıf panolarımızı süsledik.

Yaşasın Cumhuriyet!

Emeği geçen tüm öğrencilerimize öğretmenlerimize teşekkür ederiz..

#cumhuriyet100yaşında

2-I Sınıfı öğrencilerinin Beyza ERGÜL rehberliğinde Türkçe dersi eş anlamlı kelimeler etkinliği.

Esenyurt Kaymakamı Sayın Fatih ÇOBANOĞLU'nun onayı ile hayata geçirdiğimiz En Temiz Sınıf Bizim Sınıf Projesi kapsamında ilk değerlendirme periyodunda dereceye giren sınıflarımıza En Temiz Sınıf tabelası asıldı.

Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Projemizin amacı öğrencilerin bulundukları her ortamda temizliğe dikkat etmelerini sağlamak, yaşadıkları yerleri temiz tutmak, ve temizlik bilinci geliştirmektir.

3-I Sınıfı öğrencileri, Tuğba TÜRKMEN BAHAR rehberliğinde Matematik dersi Ritmik Sayma konusunu ilgi çekici ve eğlenceli etkinlikler ile işledi.

Okulumuz 3-J, 4-A, 4-B, 4-C, 4-D, 4-E, 4-F, 4-H, 4-İ, 4-J, 4-K, 4-L 4-M, 4-N sınıfı öğrencileri; sınıf ögretmenleri Özge BIYIK KOCA, Birsen ERSEN ERİNÇ, Merve KAYA, Çimen ARKCI, Fatma YILMAZ, Esra BORAL, Bahar DEMİR, Buket KOCATAŞ, Yaşar DÖNMEZ, Mine ÜNLÜ, Burçin İLDENİZ DÖNMEZ, Hatice GÜMÜŞ, Yasemin GÜLCÜ ve Semra AKKAYA ŞAHİN rehberliginde,

CUMHURİYETİMİZİN . YILI

etkinlikleri kapsamında "Feda Türkiyem" adli gosteriyi hazırladılar.

Veli Akademileri projesi kapsamında ilk seminerimiz Mahremiyet Bilinci, İhmal ve İstismar.

Okulumuz Psikolojik Danışmanlarından Berika ASLAN'ın sunumu ile gerçekleşecek olan seminerimize tüm velilerimiz davetlidir.

️26 Ekim Perşembe

⏱️Saat 13.20

Konferans Salonu

4/H SINIFI BAŞKANINI SEÇİYOR

Öğrenciler demokratik bir şekilde sınıf başkanlarını seçtiler. Bir hafta süren seçim çalışmaları genel seçimleri aratmadı.

3-İ Sınıfı , öğretmenleri Büşra Tutal rehberliğinde Matematik dersine ait “Romen Rakamları “ çalışmasını hazırladı.Bu çalışmayla birlikte öğrenmeleri kalıcı hale geldi.

3-H sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Merve Öztürk ile duyu organları konusunu interaktif defter çalışması ile öğrenmişlerdir.

Bu çalışma ile panoda sergilenecek metinleri kendileri hazırlayan öğrencilerimiz aktif öğrenme modeli ile bilgileri daha kalıcı olarak hayata geçiriyorlar.

Hazırladıkları metinleri hem defterlerine uyguladılar,  hem de sınıf panolarında sergilediler.

3/E sınıfı öğrencilerinin Osman ZORLU rehberliğinde hangi duyu organımızı kullanarak tatları algılarız deneyi.

Filistin'deki saldıralarda başta çocuklar olmak üzere hayatını kaybedenler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunduk.

1- H sınıfı öğrencileri  Meltem ÖZKAN rehberliğinde, öğrendikleri e, l, a ve k sesi eşliğinde özgün bir şekilde boyama etkinliği  yaparak ve yaşarak öğrenme kapsamında

El ve kek etkinliği yaptılar.

2-C Sınıfı öğrencileri Alev KAHVECİ rehberliğinde Cumhuriyetimizin 100.Yılı etkinlikleri kapsamında sınıf ve pano süsleme çalışmaları yaptı.

3/I sınıfı öğretmenleri Tuğba TÜRKMEN BAHAR rehberliğinde Matematik dersinde eğlenerek üç basamaklı sayıları öğrendiler.

3-B Sınıfı öğrencileri, Ebru NALBANT rehberliğinde eğlenceli basamak değeri, birlik-onluk-yüzlük etkinliği gerçekleştirdi.