Kas

BİLİM FUARI DAVETİYESİNE ULAŞMAK İÇİN SEÇİNİZ.

Kas

2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇOCUK KULÜBÜ ÇALIŞMALARI 09/11/2019 TARİHİ İTİBARİYLE 3. HAFTASINA GİRMEKTEDİR. HER HAFTA CUMARTESİ GÜNLERİ YAPILAN KLÜP ÇALIŞMLARI 4 SINIF 40 ÖĞRENCİ İLE DEVAM ETMEKTEDİR.

ÇOCUK KULÜBÜNE KATILMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMİZİN VELİLERİNİN MÜDÜR YARDIMCISI CEM SEKMEN'E MÜRACAT ETMELERİ RİCA OLUNUR.

Kas

ESENYURT ŞERİFE BACI HALK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDE OKULUMUZDA EĞİTİM ÖĞRETİM GÖREN ÖĞRENCİLERİMİZE VE ONLARIN ANNE BABALARINA DÖNÜK TÜRKÇE KURSU AÇILACAKTIR.

KURSUN AÇILMASININ PLANLANDIĞI TARİH 25 KASIM 2019 OLUP DAHA DETAYLI BİLGİLER ÖĞRETMEN GÖREVLENDİRİLDİĞİNDE VERİLECEKTİR.

Kas

İSTANBUL İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN KASIM AYI EYLEM PLANI AÇIKLANMIŞTIR. İLGİLİ PLANA AŞAĞIDAKİ LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Kas

TÜYAP KİTAP FUARINDA İl milli eğitim müdürlüğünün standında Anasınıfı öğretmenimiz Hülya KAYA standı gezen ziyaretçilere Masal anlatıyor. Bizde okul öğrencilerimizle birlikte öğretmenimizden masallar dinlemeye gittik.

Kas

04,6,7,8 EKim 2019 tarihlerinde okulumuz öğrencileriyle Tüyap Kitap fuarı ziyaretleri yapacağız.

detaylı bilgiyi velisi olduğunuz sınıf öğretmeninden alabilirsiniz.

Polis Akademisi'nden yapılan açıklamada "2019 yılı PMYO Giriş Sınavı sonuçları açıklanmıştır. Adaylara sonuçlar, posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla bildirilmeyecek olup, resmi internet sitemiz üzerinden ilan edilen sonuçlar tebligat niteliğindedir.

Yedek planlamalara ilişkin sonuçlar da resmi internet sitemizde açıklanacak, yedek olarak planlanan adaylara posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır. Bu nedenle sınav sonucunda yedek olarak belirlenen adayların yapılacak planlamalar ile ilgili olarak resmi internet sitemizi takip etmeleri gerekmektedir" ifadeleri kullanıldı.

Okulda sağlık hizmetleri öğrencilerimizin ve çalışanların sağlığının korunması, geliştirilmesi sağlıklı ortam ve süreçlerde eğitim öğretim faaliyetlerinin sürdürülebilmesi için yapılan çalışmaları kapsamında veli ve okul sorumlulukları.

2019 CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMASI OKULUMUZDA 28 EKİM PAZARTESİ SAAT09.00 DA OKUL BAHÇESİNDE YAPILACAKTIR. HAVANIN YAĞIŞLI OLMASI DURUMUNDA OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA YAPILACAKTIR.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünün "Farklı Öğretim Kademelerinde Yardımcı Kaynaklar (Araştırma)" ile ilgili anket, aşağıdaki linkte bulunan anketin 25.10.2019 tarihine kadar doldurmasının sağlanması istenmektedir.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın 25.09.2018 tarih ve 17411997 sayılı yazılarında; "Sınıf içerisinde derslerin işlenişi esnasında Bakanlığımız tarafından belirlenen/gönderilen ders kitabı ile öğretim materyalleri dışında herhangi bir yardımcı kaynak kullanılmayacak, öğrencilerimiz ve velilerimiz yardımcı kaynak satın alması konusunda zorunlu tutulmayacaktır." hükmüne yer verilmiştir. Yardımcı kaynaklar konusunda görüşlerinize ihtiyaç duyulmaktadır. Bu araştırma, İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğretmenlerin ders kitaplarından beklentilerini belirlemek, yardımcı kaynak konusuna ilişkin durum tespitinde bulunmak, öğrenci, öğretmen, eğitim yöneticisi ve veli görüşlerine dayalı olarak öneriler geliştirmek amacıyla hazırlanmıştır.

Anket formu iki bölümden oluşmaktadır. Birinci bölümde katılımcı özelliklerine yer verilmekte olup, ikinci bölümde yardımcı kaynaklar konusunda sorular yer almaktadır.

Ankete vereceğiniz cevaplar kişiliğinizden bağımsız olarak bilimsel amaçlarla kullanılacağı için ayrıca dönüş formu üzerine isim yazmanıza gerek yoktur.

İlgi ve katkılarınız için teşekkür ederiz.

2023 Eğitim Vizyonu Çerçevesinde

Öğrenme Süreçlerinde Dijital İçerik ve

Beceri Destekli Dönüşüm Semineri

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğünün "Okullarda Bilinçli Tüketim" konulu ilgi yazı gereği yapılan bilgilendirme duyurusudur.