24 Ekim ve 31 Ekim 2019 tarihleri arasında okulumuz konferans salonunda 4.sınıf öğrencilerimize 'Teknoloji Bağımlılığı' konusunda eğitimler verilecektir.

24 Ekim 4.Ders saatinde 4-A-B-İ-J sınıfları

24 Ekim 5.Ders saatinde 4-C-D-F-H Sınıfları

31 Ekim 4. Ders Saatinde 4-E-I-K-M Sınıfları

31 Ekim 5.Ders Saatinde 4-G-N-L Sınıfları

'SAĞLIK İÇİN ÇORBA İÇİN PROJESİ' KAPSAMINDA OKULUMUZ KANTİNİ İLE ANLAŞMA YAPTIK.

Yaptığımız anlaşmaya göre okulumuz öğrencilerine çorba dağıtımı kantin işletmecisi tarafından yapılacaktır. Kar amacı gütmeden 23 Ekimden itibaren öğrencilere sağlıklı beslenme, konusunda destek olmak için okul kantininde bardak çorba maliyeti olan 1 TL ye satılacaktır.

okul kantinimiz aylık olarak düzenli tarım bakanlığı ve okul yönetimince  denetlenmekte hijyen kurallarına uygunluğu sürekli takip edilmektedir.

PİKTES Projesi Kapsamında Okulumuz uyum sınıfında eğitim gören Suriyeli ve Yabancı uyruklu öğrencilerimiz için yarın(22/10/2019) tüm Türkçe Öğretici öğretmenlerimiz ve gönüllü öğretmenlerimiz Başakşehirde bilgilendirme toplantısında olacağından dolayıUYUM EĞİTİMİ'ne bir gün ara veriyoruz.

22/10/2019 Tarihinde okulumuz konferans salonunda  eğlenceli müzikler eşliğinde bol bol deneyler, etkinlikler yapılacaktır. Etkinliğimizile ilgili çocuklarımıza sınıflarda gerekli duyuru yapılmıştır.

Milli Eğitim Bakanlığının 26.08.2014 tarihinde yayınladığı "Çocuk Kulüpleri Yönergesi" göstergelerine göre, 5 Ekim 2019 tarihinden başlamak üzere 30 Mayıs 2020 tarihine kadar (2 dönemi kapsayacak şekilde) hafta sonları "Cumartesi" günleri yapılacaktır. Her cumartesi 5 ders yapılacaktır. Toplam 25 haftada 125 ders saati kulüp etkinliği yapılacaktır.
Bu bağlamda;
1)  Kulüp etkinliklerinde; Türkçe, Matematik, Hayat Bilgisi, Sosyal Bilgiler, Fen Bilgisi ve İngilizce derslerinde günlük eğitim ve öğretimi destekleyici çalışmalar ile öğrencilerimizin yaş ve gelişimsel durumlarına göre proje çalışmaları ve drama gibi çalışmalar yapılacaktır.
2) Yönerge hükümlerine göre hesaplanan bir etkinlik ders saati ücreti 3,88 TL dir.
3) Günlük etkinlik saati, 5 ders saati olup, her hafta cumartesi günleri haftada bir gün etkinlik yapılacaktır.
4) Etkinlik çalışmaları gün sayısına göre hesaplanarak aylık ücret tablosu aşağıda gösterilmiştir. Velilerimize kolaylık olması açısından, dönemlik ücretler aylık taksitlere bölünerek gösterilmiştir.
5) Ders başlangıç saati sabah 9.00, ders bitiş saati öğlen 13.00 şeklinde olacaktır.
6) Öğrencisini Çocuk Kulübüne göndermek isteyen velilerimiz, 25 Ekim 2019 Cuma gününe kadar öğrencisinin sınıf öğretmenine başvuru yapmasını rica ederiz. (Kendi öğretmeni, Çocuk Kulübü açmayacak olan velinin, Md. Yrd. Cem SEKMEN'e başvurması gerekmektedir.)

DETAYLI BLGİYE VE ÖDEME PLANINA AŞAĞIDAKİ GÖRSELDEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

GEZİCİ ÇANAKKALE MÜZESİ YARIN (17/10/2019) TÜM GÜN BOYUNCA OKULUMUZ BAHÇESİNDE ÖĞRENCİLERİMİZİN HİZMETİNDE OLACAKTIR.

Artık öğrenci belgeleri e devlet üzerinden veliler tarafından alınabilecektir. Velisi olduğunuz öğrencinizin kurumu'na gitmeden barkodlu öğrenci belgesi e-devlet şifrenizle oluşturup çıktı alabilirsiniz.

Kıymetli Velilerimiz,

Yağışlı Havalarda 1. ve 2. Sınıf Öğrencilerimiz  sınıflardan alınacaktır. Akşam havanın da kararacağı, çocuklarımızın küçük olması, ve  kaybolma ihtimallerinin olması nedeniyle çocukların sınıflarda öğretmenlerinden teslim alınması yoluna gidiyoruz.

2019-2020 Eğitim Öğretim yılı 1.dönemi ilk ara tatilinde okulumuz öğretmenlerine İletişim ve Davranış Bilimleri Uzmanı Ayfer GÜLER tarafından ''Sınıf Hakimiyeti, Öğretim Yöntem Ve Teknileri ile İletişim'' Konusunda Eğitimler verilecektir.

15 Kasım 2019 Tarihinde ''Lösemili Çocuklar Haftasında'' Okulumuz öğrencilerine LÖSEV tarafından bilgilendirme eğitimi verilecektir.

26/09/2019 Tarihinde(bugün) İlimiz Silivri ilçesinde meydana gelen 5,8 şiddedindeki deprem nedeniyle İstanbul Valiliğinin yaptığı açıklamaya binaen  okullar tahliye edilerek çocuklar velilerine teslim edilmiştir.

Okulumuz 3. ve 4. Sınıfında eğitim gören yaklaşık 130 Suriyeli ve yabancı uyruklu öğrenciye Türkçe Yeterlilik Sınavı yapılmış olup sınavda 60 ın altında not alan yaklaşık 60  öğrenci ile uyum sınıfları oluşturulmuştur. Okulumuzda 2 uzman Türkçe Öğretici ve Bir Rehber öğretmen koordinatörlüğünde uyum sınıfları ekim ayı itibariyle eğitime başlayacaktır.

2019 Yılı Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına İlk Defa Yönetici Görevlendirme Yerleştirme Sonuçları (Taslak) Listeleri